Suikerontharing

Wat is suikerontharing? Het is een ware (r)evolutie in de ontharingswereld. Het is een veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. De grootste troeven van ontharen met suiker? Geen ingegroeide haartjes, onaangename pijn of vervelende allergieën en irritaties.

Weetje:
Suikeren doe je op een regelmatige basis, om de 4 tot 6 weken. Alleen zo krijg je het gewenste effect! Je kiest voor duurzaamheid, je haartjes worden dunner en lichter van kleur. Ook voor kortgeschoren zones, minimum 7 tot 14 dagen haargroei nodig voor een optimaal mooi en glad resultaat!

Ben jij nu ook benieuwd naar het fantastische resultaat dat suikerontharing heeft. Vraag een demo in het salon. U kan ook naverzorgingsproducten bestellen op onze webshop!

Afspraak maken Ga naar Webshop

Prijzen

Behandeling Eerste afspraak Vervolgsessie*1
Bovenlip of kin € 10/zone € 7.5
Wenkbrauwen € 15 € 7.5
Volledig gelaat € 12 € 9
Oksels € 15 € 11
Onderarmen + elleboog € 25 € 18,5
Onderbenen + knie € 25 € 18,5
Bovenbenen € 25 € 18,5
Volledige Benen € 45 € 33.5
Rug/borst of buik € 40 € 30
*1 Deze prijzen zijn geldig bij het boeken en nakomen van een vervolgsessie binnen de 4 weken. Scheren is tussendoor niet toegelaten!

Bikini specials

Wij doen alle ontharingen met suikerpasta met evenveel zorg en discretie. Wist je dat wie wil, bij een full bikini je slip mag aanhouden om jullie zoveel mogelijk comfort te geven.

Behandeling Eerste afspraak Vervolgsessie*1
Bikini
Alle haren worden verwijderd naast de slip in de liesplooi
€ 20 € 15
Brazilian
Alle haren worden verwijderd naast de string: landing strip, incl. bilnaad
€ 35 € 26
Full
All the way? Alle haren worden verwijderd, incl. schaamlippen & bilnaad
€ 45 € 33.50
*1 Deze prijzen zijn geldig bij het boeken en nakomen van een vervolgsessie binnen de 4 weken. Scheren is tussendoor niet toegelaten!

Foto's