Make-up

Voor elke gelegenheid bestaat de perfecte make-up. Benadruk je troeven en camoufleer je minpuntjes. Dus als u in de spiegel kijkt, kunt u zeggen. This is Mii! Ontdek de minerale make-up van Mii cosmetics en leer elke dag het mooiste uit jezelf halen op een huidvriendelijke manier.

Waarom Mii?
Het principe "wat je niet opeet hoor je ook niet op je huid te smeren" staat centraal bij Mii en daar staan wij volledig achter. Mii is een innovatief merk, volledig gebaseerd op mineralen, met een unieke & natuurlijke samenstelling vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, vulmiddelen, schadelijke conserveermiddelen & is dierproefvrij.

Ontdek hier onze geplande workshops en evenementen.

Evenementen

Wil jij Mii make-up thuis? Deze is beschikbaar op onze webshop. Wij werken met een loyalty card. Ontvang bij een volle kaart een mooi geschenk!

Afspraak maken Ga naar Webshop

Prijzen

Make-up

Dag € 20
Avond/feest € 30
Fantasie/thema € 45
Fotoshoot € 50
Bruid
Ga naar de bruid in spé pagina voor meer informatie. (klik op bovenstaande link)

Workshops

Party @ Home
Wil jij graag eens je familie, vriendinnen, collega’s, en vooral jezelf verwennen? Willen jullie weten hoe je een mooie natuurlijke look of een leuke uitdagende make-up creëert. Mogelijke thema’s: oogschaduw techniek, Opmaak, mature huid make-up, naturel, contouring,…
€ 20 /pers.
Party @ salon
Inclusief hapjes & drankjes.
Minimum 4 personen.
€ 25 /pers.
Privé
Leer tijdens een make-up workshop je eigen make-up aanbrengen op een professionele manier.
€ 50 /uur
Mii experience
Je leert de voordelen kennen van een vleugje naturelle make-up, aangepast aan jouw stijl en persoonlijkheid. Je leert de basisproducten, de juiste basistint en de juiste producten voor jouw type huid kennen.
€ 15 /pers.
Bachelorette @ salon
Make-over voor the bride to be en een make-up workshop voor de andere dames. Thema aankleding inclusief hapjes en drankjes.
€ 55 /pers.
* Op de workshop is er mogelijkheid tot aankoop van make-up producten. Dit met een opbouwende korting:
Aantal producten Korting
1 10%
2 20%
3+ 25%
(+ loyalty card)

Foto's