Handverzorging

Mooie handen zijn niet langer een droom met onze manicure. Verzorgde, zachte handen zijn belangrijk voor je uitstraling en de indruk die je maakt op anderen. We gebruiken onze handen dagelijks, gun ze een moment van rust en laat je verwennen…

Je kan bij ons terecht voor een uitgebreide manicure of mooie kunstnagels, ook zijn onze handverzorgingsproducten online te verkrijgen op onze webshop!

Afspraak maken Ga naar Webshop

Prijzen

Basis

Manicure
Knippen en vijlen van de nagels, handbad, verwijderen van velletjes, nagelverzorging, handcrème
€ 20

Verwennertjes

Scrub
Dode huidcellen worden verwijderd en een mooie, gladde en gezondere huid wordt onthuld door de zachte en natuurlijke suikerscrub.
€ 7.5
Masker of paraffinebad
Nooit meer schrale handen! Een masker voor een intensief voedende behandeling of liever een paraffinebad voor fluweel zachte handen en een gestimuleerde bloedsomloop. Een aangename handverzorging met direct voelbare resultaten.
€ 7.5

Kunstnagels

Gellak / rubberbase
Gellak is een semipermanente gelnagellak en wordt rechtstreeks op de natuurlijke nagel aangebracht. Hierbij wordt steeds een mini manicure toegepast en de nagel wordt verstevigd met rubberbase.
Houdbaarheid 2-3 weken.
€ 30
Acrylnagels
Zijn enorm stevig en minder kwetsbaar, ideaal voor nagelbijters.
€ 40
Gelnagels
Zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel.
€ 40
Nailart / Babyboom / French / Verlenging (prijs per nagel)
€ 0.5
Verwijderen en mini-verzorging
€ 20
* Wij bieden aan regelmatige klanten €5 korting aan op het plaatsen van kunstnagels. Deze korting is geldig bij het boeken en nakomen van een vervolgsessie binnen de 4 weken (gel), 2 weken (gellak).

Arrangement

Spa handverzorging + gellak
Basic manicure + scrub + masker of paraffinebad + handenmassage + gellak
€ 55

Foto's